Akşehir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi


Vizyon: Sosyal, Mesleki, kültürel ve sportif faaliyetlerde adından söz ettiren, mezun – mensup işbirliği ile geleceğe yön veren, “ilkleri ve enleri” çıkaran, milli ve manevi değerlere sahip bireylerin yetişmesinde örnek gösterilen ve mensubu olmaktan gurur duyulan bir eğitim ve kültür merkezi olmak.

Misyon: Okulumuz; nitelikli din eğitimi, etkili rehberlik ve akademik başarıda öncü bir eğitim kurumu olmayı, eleştirel düşünebilen ve çözüm odaklı, kişisel ve mesleki alanda kendini sürekli yenileyen, doğaya duyarlı, yaratıcı ve farklılıklara saygı gösteren bireyler yetiştirmeyi, bilime ve sanata evrensel düzeyde katkı sağlayan, disiplinlerarası ve etik değerleri gözeten araştırmalar yapmayı, sosyal sorumluluk bilinci ile dünya ve ülke sorunlarına duyarlı, kamu yararını gözeten ve bulunduğu bölgenin kalkınmasına, gelişmesine katkıda bulunan hizmetler sunmayı görev edinmiştir.

Başarılar:

Saatler: 08:40-16:20
Isınma: DOĞALGAZ
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Okulumuzun 20.02.2023 tarihinde İstasyon caddesinde yeniden yapılan binasına taşınmış olup 8 derslik 3 laboratuvar, bir bilgisayar laboratuvarı, bir kütüphane, bir çok amaçlı salon ile hizmete geçmiştir.

Telefon - (0332) 812 69 11

Belgegeçer - (332) 812 6911

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://aksehirkizandihl.meb.k12.tr

Adres - İSTASYON MAH. 30481. SK. NO: 1 AKŞEHİR / KONYA

Öğretmen :22
Öğrenci :176
Derslik :19
Kütüphane Kitap Sayısı :1000
Öğretim Şekli :TEKLİ ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - İSTASYON MAH. AVCI 30481.SK. OKUL BLOK NO 1 42550 AKŞEHİR / KONYA

Adres - İSTASYON MAH. 30481. SK. NO: 1 AKŞEHİR / KONYA

Ulaşım OKULUMUZ İSTASYON CADDESİ ÜZERİNDEDİR. SEHİRİÇİ DOLMUŞLARI OKULUMUZUN ÖNÜNDEKİ DURAKTAN GEÇMEKTEDİR.ULAŞIM PROBLEMİ YOKTUR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE 130 KM UZAKLIKTA .İLÇE MERKEZİNDE.